Μη κατηγοριοποιημένο

Ωmegafert – Η αποτελεσματικότερη λύση στην θρέψη των καλλιεργειών!

Η αυξανόμενη έλλειψη θρεπτικών ουσιών στο έδαφος προκαλεί σημαντικές οικονομικές απώλειες στους γεωργούς και σημαντικές μειώσεις στη διατροφική αξία των παραγόμενων προϊόντων.

Σήμερα υπάρχει επείγουσα ανάγκη για την ορθή χρήση λιπασμάτων τα οποία να πληρούν τις απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά των καλλιεργειών και παράλληλα να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Μια σημαντικά υποσχόμενη λύση είναι τα λιπάσματα που στηρίζονται στην νανοτεχνολογία (NHET). Τα νανολιπάσματα Ωmegafert παράγονται στο εργοστάσιο Καρβάλης-Καβάλας με μια παγκόσμια καινοτομία στη θρέψη.

Πλεονεκτήματα των ΩmegaFert:

 1. Προστασία των θρεπτικών στοιχείων του λιπάσματος από ανεπιθύμητες αλληλεπιδράσεις και αύξηση της διαθεσιμότητας τους για την καλλιέργεια.
 1. Αυξημένη πρόσληψη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του Φωσφόρου των Ιχνοστοιχείων από τα φυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 1. Δημιουργεί δεσμούς με το Αμμωνιακό Άζωτο.
 1. Συγκρατεί το Νιτρικό Άζωτο μη επιτρέποντας την έκπλυση του.
 1. Αποτέλεσμα Αμμωνιακό και Νιτρικό Άζωτο κοντά στις ρίζες του φυτού για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 1. Προστατεύει το Κάλλιο και Μαγνήσιο από έκπλυση ή δέσμευση.
 1. Κινητοποίηση των δεσμευμένων θρεπτικών στοιχείων του εδάφους και αξιοποίηση των υπολειμματικών στοιχείων προηγούμενων λιπάνσεων.
 1. Ισχυρή ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και αυξημένη πρόσληψη των θρεπτικών στοιχείων και του νερού.
 1. Μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της λίπανσης και βελτίωση της θρέψης των φυτών σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης.
 1. Υψηλότερες στρεμματικές αποδόσεις, λόγω της ολοκληρωμένης θρέψης και της αυξημένης τροφοδοσίας της καλλιέργειας, με το σύνολο των θρεπτικών στοιχείων.
 1. Ασφαλή στη χρήση και φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Τα λιπάσματα Ωmegafert έχουν κατάλληλους τύπους για κάθε καλλιέργεια (σιτάρι, βαμβάκι, καλαμπόκι, ηλιόσπορο, σουσάμι κλπ.) Μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα τέσσερα υποκαταστήματα μας του Ν. Σερρών για περισσότερες λεπτομέρειες. Προμηθευτείτε τα, εφαρμόστε τα σωστά και θα δείτε πραγματική διαφορά στις καλλιέργειες σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *