Συνεργάτες

Η στρατηγική συμμαχία με την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής χημικών λιπασμάτων στην Ευρώπη καθιστά την εταιρεία Μ.Παπαπαναγιώτου αποκλειστικό συνεργάτη της στους νομούς Σερρών, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και σε ένα μεγάλο τμήμα στον νομό Χαλκιδικής. Χάρις στο εκτεταμένο δίκτυο και την αξιοπιστία της στην αγορά η εταιρεία πραγματοποιεί ένα σημαντικό κύκλο εργασιών στο χώρο του λιπάσματος απορροφώντας το 15% της συνολικής παραγωγής της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ ενώ κατέχει το 65% της συνολικής αγοράς στους νομούς όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.
Παράλληλα τα τελευταία χρόνια η εταιρία συνεργάζεται με την TEOFERT S.A. (αποκλειστικό αντιπρόσωπο των εταιριών SKW Piesteritz και Verdesian στην Ελλάδα) σε εξειδικευμένα κοκκώδη λιπάσματα υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένα προιόντα θρέψης, υγρά ή κρυσταλλικά.
Η προσεκτικά μελετημένη επιλογή των άριστων προμηθευτών της αγοράς στον χώρο του λιπάσματος προσθέτει στο δυναμικό της μεγάλες δοκιμασμένες και καταξιωμένες εταιρείες αγροχημικών όπως τις Corteva, Syngenta, BASF, Bayer Cropscience, Hellafarm κ.ά.