ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κοντά σας από το 1978

Το 1978 ιδρύεται στις Σέρρες από τον γεωπόνο Μιχάλη Παπαπαναγιώτου το Κέντρο Γεωργικών Εφοδίων. Αποστολή της εταιρείας η σύγχρονη επιστημονική και ολοκληρωμένη υποστήριξη του Αγρότη, του Καλλιεργητή, του Παραγωγού τόσο στο Νομό Σερρών όσο και της Βόρειας Ελλάδας συνολικά. Όραμα της να κατακτήσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη και την σιγουριά του Έλληνα αγρότη με απόλυτο σεβασμό στον μόχθο, το μεράκι του και να πρωταγωνιστήσει στην αγορά της αγροτικής οικονομίας παρέχοντας πρωτοποριακές και επιστημονικές λύσεις.

Στις αξίες της εταιρείας πρωταγωνιστούν

Η αγάπη για την ανάπτυξη και την αειφορία της ελληνικής γης με γνώμονα την προστασία και την διαφύλαξη του περιβάλλοντος .
Η προσήλωση και η ειλικρίνεια στην ανταμοιβή του αγρότη .
Η πίστη στην αρχή ότι οι γεωπόνοι διδάσκουν την εκμετάλλευση της γης και όχι του ανθρώπου.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της η εταιρεία του Μ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

  • Επένδυσε σε μια σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με τον Έλληνα παραγωγό.
  • Οργάνωσε και καθιέρωσε συναντήσεις διαλόγου και συμβουλευτικής από την μια γωνιά του Ν. Σερρών ως άλλη προκειμένου να αφουγκραστεί τον αγρότη, να διαπιστώσει τα προβλήματα του και να δώσει επιστημονικές σίγουρες λύσεις δίνοντας το στίγμα των εξελίξεων και προοπτικών στην Ελληνική Γεωργία.

Εφόδια του

checked

Η άριστη επιστημονική επάρκεια.

checked

Η αδιάκοπη παρακολούθηση των εξελίξεων.

checked

Η γνώση της αγοράς.

checked

Η συνεργασία με τους πρωτοπόρους της αγοράς.

Αυτή η συμβουλευτική επικοινωνία προοπτικής της επιστημονικής ομάδος της εταιρείας με τον παραγωγό κατέστησε το όνομα του Μ.ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ συνώνυμο της αγροτικής ανάπτυξης και ευφορίας και ηγέτιδα δύναμη της αγοράς για περισσότερες από 5 δεκαετίες.

Στρατηγικό πλεονέκτημα της εταιρείας αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό που σήμερα αριθμεί 25 θέσεις πλήρους απασχόλησης, επιτομή του δε είναι η επιστημονική ομάδα του στελεχωμένη από 12 επιστημονικά καταρτισμένους και άριστα εκπαιδευμένους γεωπόνους με επικεφαλής τον Μ.ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ o οποίος καθοδηγεί και συμβουλεύει λύσεις που εγγυώνται το εισόδημα και τον κόπο του αγρότη.

Η ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων συνεργασίας με τους παραγωγούς σε συνδυασμό με τις πραγματικές αποδόσεις στο χωράφι έχει καταστήσει στην συνείδηση του αγρότη την εταιρεία του Μ.ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ τον πραγματικό σύμμαχο που καλλιεργεί το συμφέρον του. Σ’ αυτήν την σχέση εμπιστοσύνης συμβάλει αποφασιστικά και η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα πωλητών της εταιρείας που καθημερινά υποδέχεται, εξυπηρετεί, προτείνει και ενημερώνει τον παραγωγό για νέα προϊόντα και σύγχρονες λύσεις τόσο στις άψογες εσωτερικές εγκαταστάσεις όσο και μέσα στο χωράφι πάνω στην καλλιέργεια και τον καρπό της. Έτσι αναπτύσσεται ένα μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο πελατών χονδρικής και λιανικής πώλησης που εγγυάται την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της εταιρείας, την πρόοδο και την προοπτική των εργαζομένων, την διασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος.

Συγκεκριμένα στο δίκτυο πελατών της συγκαταλέγονται περισσότεροι από 100 πελάτες χονδρικής πώλησης ενώ μόνο στο Νομό Σερρών ο αγρότες πελάτες της αγγίζουν τους 2000.

Την εταιρεία υποστηρίζει μια οργανωμένη οικονομική διεύθυνση στελεχομένη από οικονομολόγους, ορκωτούς λογιστές και διοικητικό προσωπικό με επικεφαλής την Άννα Παπαπαναγιώτου.

Η εταιρεία επενδύει διαρκώς

checked

Στον εκσυγχρονισμό της αλυσίδας παραγωγής.

checked

Στην ανανέωση των υποστηρικτικών μηχανισμών λογισμικού.

checked

Στην υιοθέτηση πρακτικών ολικής ποιότητας κατακτώντας πιστοποιητικά ISO.

checked

Στην συνεχή επιστημονική δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού της αποτελώντας ουσιαστικά ένα ιδανικό φυτώριο επιστημόνων και συνεργατών με πλούσια και σύγχρονη γνώση και πολύτιμη εμπειρία.

Παράλληλα ακλουθώντας πιστά μια στρατηγική οριζόντιας ολοκλήρωσης της επιχείρησης δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια ανερχόμενα και δυναμικά στους τομείς της σποροπαραγωγής παρέχοντας πλήθος εναλλακτικών λύσεων αλλά και στον χώρο υγιεινής και προστασίας με απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες εξυπηρετώντας ένα ευρύ πελατολόγιο με καθαρές λύσεις σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, εργοστασίων και εγκαταστάσεων υγείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες (Κεντρικό)

Ν. Πλαστήρα 9
Σέρρες, Ελλάδα, 62121

Τηλέφωνο: 30 23210 98090

Σκούταρι

5ο χιλ.
Σερρών – Νιγρίτας

Τηλέφωνο: +30 23210 35395

Ηράκλεια

1ο χιλ.
Βαλτερού – Ηράκλειας

Τηλέφωνο: +30 23250 23580

Nέα Ζίχνη Θολό

Διασταύρωση Σερρών – Ν. Ζίχνης και Θολού

Τηλέφωνο: +30 23240 20550